tel: 71 307 12 11, email: sekretariat@ckks.pl
    Newsletter
MEN

Kurs instruktora snowboardu

Paweł Janisiów uczy !


Zima w pełni, czas białego szaleństwa trwa, a my ruszamy z kolejnymi kursami w sportach zimowych. Chcemy zaproponować kurs na instruktora snowboardu, który prowadził będzie dr Paweł Janisiów, a jednocześnie przedstawić wam naszego wykładowcę.
 

Więcej informacji o wykładowcy


Ze sportem miał doczynienia od najmłodszych lat uciekając przed milicjantami w czasie stanu wojennego ćwiczył kondycje i wytrzymałość a że bić się nie umiał zapisał się na judo, po zdobyciu czarnego pasa „przekwalifikował” się na aikido (1 kyu) a potem było już z górki: karate (1 dan), capoeira, pankration, combat kalaki w chwili obecnej jest trenerem taekwondo oraz posiadaczem 4 dana w tej sztuce walki.

W międzyczasie skończył AWF a potem zrobił sobie doktorat z taekwondo, ponadto na planie filmowym zastępuje aktorów w niebezpiecznych scenach. W sezonie zimowym często można go spotkać na stoku ze snowboardem na nogach jak coś próbuje wytłumaczyć grupie kursantów, wiosna i jesień to czas na ostry downhill rowerowy, natomiast latem buja w obłokach na paralotni lub kształci przyszłych pilotów paralotniowych.

Posiadane uprawnienia: Trener lekkiej atletyki, Trener taekwondo, Instruktor sportów walki, samoobrony, sportów siłowych, piłki nożnej, snowboardu, Instruktor paralotni, Licencja kaskaderska, Ratownik wodny, Kierownik koloni. Uprawnienia do pracy na wysokości.

Terminy aktualnych kursów znajdziesz na stronie kurs snowboardu
Obsługa Klientów i Kursów
sekretariat@ckks.pl
tel. 71 307 12 11
tel. 733 330 303
 
Zaświadczenia i Marketing
zaswiadczenia@ckks.pl
marketing@ckks.pl
tel. 83 307 01 70
  • Przedsiębiorca uzyskał subwencję finansową w ramach programu rządowego
    "Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm"
    udzieloną przez PFR S.A.

    Wszytkie prawa zastrzeżonie.
    Copyright © 2014 r. “CKKS” Kopiowanie bez zgody właściciela serwisu surowo zabronione. Strona korzysta z plików Cookie, przebywając tutaj akceptujesz to, więcej w regulaminie.